14 důvodů, proč homosexualita povede ke konci světa

Obrázek: homo-konec-small

Taky už jste to asi někdy slyšeli, z dětí vychovávaných stejnopohlavními páry se stanou gayové a lesby, dítě potřebuje vzor otce a matky a manželství homosexuálů může za přírodní katastrofy. Tak se tedy podívejme, jak to je ve skutečnosti.

1. Homosexualita je nepřirozená stejně jako stejnopohlavní svazky

Hmm. Pomiňme fakt, že se homosexualita vyskytuje také ve zvířecí říši, lidstvo přece vždy odmítalo vše „nepřirozené“, jako například čočky, klimatizaci nebo antikoncepci.

bezici pes bez rukou

2. Manželství homosexuálů bude mít negativní dopad na společnost

V Nizozemsku je manželství otevřeno stejnopohlavním párům od roku 2002, zhroutila se holandská společnost od té doby? Manželství umožňuje také dalších 15 států, Francii, Velkou Británii nebo Kanadu nevyjímaje.

3. Útok na tradiční rodinu

V žádné zemi se neprokázalo, že by gay rodičovství mělo jakákoliv dopad na rodiny heterosexuální. Nikdo jejich váhu neznevažuje. Zatím jsem nepostřehl, že by někde čekala gay mafie horlivá zničit svazky heterosexuálů. Kvůli tomu, že si registrovaný partner osvojí biologické dítě svého partnera, které v rodině od mala vychovávají, se přeci najednou nezačne více heterosexuálních rodin rozvádět nebo chovat hůře ke svým dětem. Ostatně, jak říká jeden známý vtip, pokud homosexualita může mít nějaký dopad na vaše manželství, potom jeden z vás bude nejspíše homosexuál…who are you

4. Útok na tradiční uspořádání společnosti

Neslyšeli snad bojovníci za zrušení otroctví, rasové segregace nebo volebního práva pouze pro muže, že bourají tradiční uspořádání společnosti, které zde bylo po desetiletí nebo staletí? Vypovídá však fakt, že zde něco bylo, o tom, že to bylo morálně a společensky správné? Napadne snad dnes někoho zpochybňovat zrušení otroctví? Barack Obama je dnes prezident USA, vzpomene si však dnes ještě někdo, že před padesáti lety si nemohl běloch vzít v USA černošku? Nebo že Lichtenštejnsko teprve v roce 1984 těsnou většinou přiznalo v referendu ženám volební právo?

cheeseburger

5. Zničíme tím úctu k heterosexuálům a jejich svazkům

Nemůžeme přece riskovat poskvrnění heterosexuální manželství, které je vždy vzorem ctnosti a věčnosti (jako například v případě Britney Spears, kdy trvalo celých 55 hodin) Nemusíme chodit ani tak daleko, bývalý ministr zdravotnictví a poslanec David Rath byl kromě přebírání oné krabice s vínem známý také svým specifickým způsobem trávení Vánoc „…nejprve slaví v Hostivici s manželkou, pak s milenkou, která bydlí nedaleko a u které má Rath již psané trvalé bydliště. Rath se snaží věnovat jak synovi Danielovi, kterého má s manželkou Evou, tak Filipovi, kterého má pro změnu s milenkou Renátou“. Proč tedy paušálně vylučovat gaye a lesby, když heterosexuální manželství nemusí být známkou dokonalosti a úcty ke svému partnerovi? (Podle statistik se navíc rozvádí pouze desetina registrovaných partnerství oproti více jak polovině manželství heterosexuálních.)

naomi watts

6. Manželství bylo vždy svazkem muže a ženy

Manželství se přece nikdy neměnilo! Ženy jsou stále majetkem muže, manželství je předem domluveno rodiči, rozvod je zakázaný a lidé s odlišným náboženstvím nebo barvou pleti se nemohou vzít (zákaz smíšených manželství byl v USA zrušen až v roce 1967!). Často se také zapomíná, že svazky homosexuálů byly uzavírány již v dávné historii, ať už v Antickém Řecku, Římě, Mezopotámii nebo některých regionech Číny. Samotný císař Nero si vzal muže…

svatba

7. Legalizace gay manželství bude spět k legalizaci zneužívání dětí nebo zoofilie

Aha. V těchto případech se totiž také jedná o rozhodnutí dvou dospělých lidských bytostí, pes má totiž garantovaná stejná práva jako dospělý muž nebo žena… Legalizace gay manželství bude spět k legalizaci gay manželství, tečka.

8. Bible je proti a sex dvou mužů má být trestán smrtí

Není snad hlavním mottem křesťanství miluj bližního svého? A neuvádí snad církev také, že dítě, které neposlouchá své rodiče, by mělo být usmrceno, nebo žena, která již není v době svého svatebního dne pannou, má být předvedena ke dveřím svého otce a tam má být ukamenována?Největší církev ve skandinávských zemích, církev luteránská, například manželství gayů a leseb uznává.

bible

9. Smyslem manželství je plození dětí

Takže zakážeme manželství neplodným párům? Párům, co se rozhodnou nemít dítě? Co se rozhodnout dítě adoptovat?

10. Dítě potřebuje vzor otce a matky a pouze tato manželská dvojice jej může vychovat

Nehledě na to, že odborná komunita se dávno postavila za rodičovství stejnopohlavních párů a řekla, že jsou stejně dobrými rodiči jako heterosexuálové, neboť rozhodující je láska a péče nikoliv pohlaví rodičů, mají snad svobodní rodiče zákaz vychovávat děti? A co prarodiče, kmotři, pěstouni, sourozenci?

zenatysezavazky

11. Z dětí vychovávaných homosexuály se stanou homosexuálové

Stejně jako se ze všech dětí vychovávaných heterosexuály staly heterosexuálové…Komu se tedy asi všechny ty lesby, gayové, bisexuálové a transsexuálové narodili?

fotbal

12. Máte registrované partnerství, to stačí, proč chcete více?

Vztahy gayů a leseb jsou stejně milující a odůvodněné jako vztahy žen a mužů. Nejsou snad gayové a lesby stejní lidé jako kdokoliv jiný? Nejsou však snad všichni gayové voliči a občané státu? Neplatí daně? Nemohou za to, s jakou orientací se narodili. Co tedy něco jako slova rovnost a stejná práva? Pomineme-li navíc tu pocitovou a diskriminační stránku věci, nemají snad heterosexuálů nárok na vdovský důchod, společné jmění nebo společný nájem? Nemohou si také u soudu požádat o osvojení dítěte svého životního druha? To vše registrované partnerství vylučuje.

13. Gay práva a bytí gayem je dnes prostě módní

A přesně proto v celé východní Evropě průvody Prides musejí hlídat stovky až tisíce policistů, proto v Rusku nemůžete prakticky slovo homosexuál ani vyslovit nahlas, proto je v deseti zemích světa homosexualita trestána smrtí…

sikana gaye

14. A na závěr, Hurikán Sandy v USA a povodně v Británii byly božský trest za uzákonění sňatků homosexuálů

Ehm. Asi nevím, co k tomu napsat.