Senior našel po 20 letech své sourozence. Pomohl mu jeho pes

Obrázek: dog-swns

Osmdesátiletý Alfie Kitson se se svou manželkou přistěhovali do britského Herefordu před 18 měsíci ze Španělska. Brzy se v okolí proslavili díky schopnosti jejich fenky Millie, která umí sebrat odpadky a hodit je do koše. To k Alfiemu přivedlo část jeho rodiny, kterou řadu let neviděl.

Během jedné takové procházky, kdy Millie opět sbírala odpadky, si Alfieho všimnul manžel jeho sestry, o níž však Alfie neměl ani tušení, bydlela přitom jen pár mil od něj. Díky slávě psa pak dokázali zjistit, že dnes 80letý Alfie žije s manželkou Judy v obci Ulingswick. A tak se po více než 20 letech dojatý Alfie setkal s 84letým bratrem Davem a 71letou sestrou Anne. 

Sourozenci se rozdělili poté, co se Alfie před dvaceti lety přestěhoval do Málagy. „Můj bratr se přestěhoval do Londýna a má sestra zase jinam, oddělili jsme se,“ vzpomíná sedminásobný děda Alfie. „Žil jsem ve Španělsku a měl jsem svůj život. Do Británie jsme se vrátili před rokem a půl, když moje žena onemocněla. Dvacet let jsem o Davovi a Anne neslyšel. Ale oni dva byli v kontaktu,“ vypráví. 

Obrázek: sourozenci-a-pes2

O tom, že ho hledá jeho sestra, se dozvěděl od své vnučky. „Jednoho dne jsem se vrátil domů a hle, byla tam moje sestra. Poté se spojila i s Davem. Setkali jsme se na procházce s Millie, bylo to dojemné,“ popisuje šťastné okamžiky Alfie.

Fenku Millie, díky které se sourozenci našli, si Alfie s Judy k sobě vzali poté, co ji našli v pytli přivázanou ke stromu. Zachránili jí tak život. A co se týče její schopnosti vyhazovat odpadky, Alfie uvádí: „Řeknu jí ,dej to do koše, a ona to sebere a vyhodí. Kolejdoucím se to líbí a vždy sklidí malý potlesk. Je to úžasný pes,“ uzavírá.

Foto: SWNS